Links

 

SCHOLIEREN.COM

Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen, en op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Naast de uitleg van NaSk voor Basis & Kader zijn er nog heel veel uitlegvideo's van alle andere vakken. Ik ben er zelf ook te vinden natuurlijk.


YOUTUBE

Wil je al mijn uitlegvideo's overzichtelijk hebben in YouTube? Abonneer dan hier en mis nooit meer een onderwerp. Laat mij weten als je een vraag over een onderwerp hebt. Graag maak ik dan een uitlegvideo voor je, of dit interview. 


NOOITMEEREENONVOLDOENDE

Hier worden ongemotiveerde VMBO leerlingen uitgelegd hoe zij met minimale inspanning wel een maximaal resultaat kunnen halen voor hun SE & CE.. Natuurlijk is de methode voor iedereen handig. Een deel hiervan komt tijdens het examenweekend voorbij. 


EXAMENBLAD.NL

Dit is de officiële website van de eindexamen in het voortgezet onderwijs. Hier kun je onder andere de syllabus voor de verschillende vakken vinden, dus ook NaSk. 


TIKTOK

Met een klein teams wordt met een grote knipoog gewerkt aan de onmogelijkheid  een legend te worden. Tot nu toe is het vooral wannabe, maar we houden vol. Het is ter vermaak en lering. Support ons naar het doel en volg :)